Cabinet Avocat Sfântu Gheorghe

Avocat Sfântu Gheorghe – Cabinet de Avocatura Tufan Andreea Irina oferă clientilor din Sfântu Gheorghe Consultanta Juridica, Asistenta Juridica si Reprezentare în fața tuturor instanțelor din Sfântu Gheorghe.

Cu o Experienta de peste 20 ani in Baroul Bucuresti Cabinetul nostru de Avocatura a reusit sa aiba o rata de succes de peste 98% reusind sa readuca zambetul pe buze unei majoritati consistente de clienti.

Suntem pasionati pentru munca depusa, ne dorim si ne propunem de fiecare data ca la fiecare caz sa avem o rata de succes cat mai mare. Ne place sa ascultam, sa oferim mediere si sfaturi in toate procesele clientilor nostri.

Daca esti in cautarea unui Avocat Sfântu Gheorghe iti recomandam cu toata increderea Cabinetul nostru de Avocatura Tufan Andreea Irina.

Serviciile Cabinetulului de Avocatura TAI – Tufan Andreea Irina este oferit in toate orasele din Sfântu Gheorghe dupa cum urmeaza:

 • Târgu Secuiesc;
 • Baraolt;
 • Covasna;
 • Întorsura Buzăului.
Ne-am propus inca de la inceput sa oferim tuturor clientilor nostri cea mai viabila solutie pentru rezolvarea tuturor problemelor cu care va confruntati. Cabinetul nostru de Avocat Sfântu Gheorghe isi are sediul in Bucuresti si isi desfasoara activitatea pe tot teritoriul Romaniei.
Cabinetul nostru de Avocat Sfântu Gheorghe Tufan Andreea Irina are o Experienta de peste 20 ani in urmatoarele domenii:
 • Dreptul Administrativ;
 • Dreptul Civil;
 • Dreptul Penal;
 • Dreptul Comercial;
 • Dreptul Familiei;
 • Dreptul Imobiliar;
 • Dreptul Constructiilor;
 • Dreptul Muncii.

Certificare Avocat Sfântu Gheorghe

Începând cu serviciile de consultanţă juridică de specialitate în materia dreptului civil şi potrivite problemei pentru care apelaţi la noi, vă oferim asistenta juridică şi reprezentare în instanţă atunci când au fost epuizate toate căile de înţelegere amiabilă.

Ne place să păstrăm regula soluţionării simple a problemelor, indicându-vă căile de conciliere cu partea adversă, astfel încât să încercaţi să evitaţi un proces. Dacă nu există altă soluţie, experienţa profesională pe care o avem vă garantează tot efortul şi priceperea pentru soluţionarea optimă a cauzei.

De asemenea, depunem toate eforturile pentru urgentarea procedurilor, astfel încât să vă puteţi recăpăta liniştea din viaţa de zi cu zi, iar rezolvarea juridică a problemei să vă ofere cea mai bună protecţie a drepturilor. Mai multe informatii despre Avocat Sfântu Gheorghe puteti gasi si pe Enciclopedia Online Wikipedia.

1
Avem multă pregătire și certificare ca avocați!
Vasta experienta juridica pe care am acumulat-o in cei peste 17 ani in acest domeniu, castigarea unui procent foarte mare de cazuri pe care le-a avut Cabinetul de Avocatura TAI ne certifica ca avocati calitatile superioare pe care le oferim clientilor nostri tratand fiecare caz in parte cu ceea ce ne caracterizeaza, respectiv seriozitate, loialitate si responsabilitate.

Tratand fiecare caz in parte cu daruire si profesionalism, ne dorim ca fiecare client care solicita serviciile juridice ale Cabinetului nostru de Avocatura sa plece de la noi lamurit si multumit sub toate aspectele deoarece profesia de avocat este pentru oameni si despre oameni.

2
Vom lupta pentru a proteja drepturile dumneavoastră legale conform legii.
Clientii nostri, atat cei pe care ii asistam cat si cei pe care ii reprezentam trebuie sa aiba siguranta si increderea ca toate drepturile lor legale le sunt aparate si protejate in cadrul Cabinetului nostru de Avocatura Tufan Andreea Irina.

Dreptul Administrativ →
Dreptul Civil →
Dreptul Penal →
Dreptul Comercial →
Dreptul Familiei →
Dreptul Imobiliar →
Dreptul Constructiilor →
Dreptul Muncii →

Domenii Activitate Cabinet Avocat Sfântu Gheorghe

Cabinet Avocat Sfântu Gheorghe Dreptul Penal

SOLICITA O CONSULTARE GRATUITA

Completați formularul de mai jos pentru a primi o consultație inițială Gratuită și Confidențială.

  Permisiune de a Stoca Informațiile din Formular

  Bifarea acestei casete indică faptul că înțelegeți și acceptați că informațiile pe care le trimiteți vor fi stocate și vizualizate conform Politica de Confidențialitate.